TREN

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Basın Odası

Sosyal Sorumluluk Projeleri

Şirket, daha temiz bir çevre için oluşturulan uluslararası standartlara uyum sağlamak amacıyla her türlü çabayı göstermektedir. Şirketimiz 2006 yılında SIO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgesi almıştır.

ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi standartları çerçevesinde amacımız; atık miktarını kaynağında azaltmak, atıkların havaya, suya ve toprağa olan zararlarını değerlendirerek gerekli tedbirleri alarak, zararları minimize edecek etkin bir atık yönetimi uygulamaktır. Bu amaçla, atıkları sınıflandırarak ayırmak, geri dönüştürülebilecek olanların geri dönüşümünü sağlamak, yok edilmesi gerekenleri lisanslı bertaraf tesislerinde yok etmek, yasal gerekliliklere uymak ve bunun için gerekli alt yapıyı ve kaynakları sağlamaktır. Ayrıca bu konuda tedarikçi ve müşterilerimizi bilgilendirmektedir. Çevre bilinci ve çevre ile uyum içerisinde kalkınmanın sürdürülebilmesi, Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş.’nin temel hedeflerinden biridir.

Ayrıca 01.03.2013 Tarihinde OHSAS 18001 belgesini almaya hak kazanmıştır. OHSAS 18001 belgesini kapmasında Şirketimizde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yasal mevzuatın ışığı altında, kuruluştaki söz konusu riskleri ortadan kaldırarak veya en aza indirerek, sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı oluşturup ve bu ortamı devamlılığı sağlanmaktadır.

Faaliyetimizi Ankara İli, Akyurt İlçesi, Balıkhisar Mahallesinde yürütmekteyiz. Çalışanlarımızın bir çoğu üçüncü kuşak çalışanlarımızdır. Pursaklar, Çubuk, Akyurt beldesine iş olanakları yaratmanın yanısıra eğitime de değer veren yaklaşımımız, 1997 yılında 14 derslikli Barmek Ortaokulu özkaynaklarıımızla kurulmuş Milli Eğitim Bakanlığına hibe edilmiştir. Balıkhisar mahallesinde yerleşik okula desteğimiz sürmektedir.

Ayrıca yöneticilerimiz aktif olarak STK’larda ve kamu niteliğindeki meslek kuruluşlarında görev almaktadır.

T&D
TİM
TET
ASO
TOBB KGG
TKYD
EMSAD
Akyurt Vakfı
KEGEV
NAK Koleji
BARMEK Ortaokulu
Kaisder
Saracalar Mahallesi Özal Bulvarı No:224 06750 Akyurt-Ankara
(+90) -312 -398 -0181
(+90) -312 -398 -0474
emek@emek.com.tr
Yararlı Linkler
Şirket Profili Kurumsal Kimlik Temsilcilikler Teklif İsteme Formu KVKK Başvuru Formu Basın Odası İletişim

Emek bağımsız, uluslararası çalışan bir ölçü transformatörleri üreticisidir.

Güvenilir ve yüksek kalitede ürünleri yerel ve uluslararası laboratuvarlarda defalarca test edilmiştir. Deneyimi yarım asırdır sistemde çalışan transformatörler ile sağlamlaşmış, her geçen gün kendini geliştirmiş ve yenilemiştir.

Copyright © 2020. Emek.com.tr All rights reserved.